Inschrijvingen

Inschrijven 1A na 10 juni 2024

Aanmelden voor 1A in het Sint-Gummaruscollege kon enkel via het digitaal centraal systeem voor alle Lierse scholen. De officiële toewijzingsperiode liep tot en met 10 juni 2024.

Mogelijk komen er in de toekomst toch nog enkele plekken vrij. Informeren kan via inschrijven@sgclier.be of telefonisch via Sabine Vander Haegen op 03 491 87 10. Inschrijven kan enkel na afspraak.

Inschrijven hogere jaren

Inschrijven voor richtingen vanaf het tweede jaar kunnen enkel na een voorafgaand gesprek met de directie. Aansluitend zal desgevallend de inschrijving gefinaliseerd worden.

Capaciteiten en/of volzetverklaringen voor bepaalde richtingen kan u steeds consulteren via Overzicht vrije plaatsen 2024-2025.

Het maken van een afspraak hiervoor kan enkel telefonisch via Sabine Vander Haegen op 03 491 87 10.

Documenten

Om het inschrijfproces vlot te laten verlopen, vragen we u steeds om de digitale identiteitskaart van de toekomstige leerling mee te brengen. Inschrijven zonder rijksregisternummer is niet mogelijk. De digitale identiteitskaart van minstens één ouder vergemakkelijkt tevens de inschrijving.

Op het einde van het lopende schooljaar brengen reeds ingeschreven leerlingen nog een kopie van het jaar-en/of zomerrapport binnen. Hierop is dan ook de juiste clausulering vermeld.